0

Bakken & Bæck Amsterdam is indeed a yellow submarine; a long and narrow office below ground level, by the docks of Houthaven.

The main room has one short side of windows, as the only source of natural lighting. One of our main goals was to brighten up the space by use of light and colours, while still maintaining a cosy and warm space. 

We put an emphasis on aesthetically connecting it to their headquarters in Oslo.

The palette consists of warm, natural colours; creamy yellow, clear rust, hairy brown, dusty pink and matte black.

The wall rugs are made by us and available in our webshop in a limited quantity.

The structured glass walls in the meeting rooms opens to light, but still remain some sense of privacy.

The dining area are located closest to the windows with a view out to the docks. The neon sign showing B&B edging the dutch canals are designed by us.

Comfortable zones for meetings or relaxation. The pillows of the monochrome pink room are custom and hand made by us.


Photos by Tekla Evelina Severin.

Styling by Kvistad

A special thanks to Bakken & Bæck for a great collaboration.